Zelfs van zure reacties wordt Mooie Ogen blij

Laat ik beginnen te zeggen dat ik niet zonder social media zou willen. Hoe zou ik anders al dat fraais aan brillen en kunst dat Mooie Ogen te bieden heeft, extra onder de aandacht moeten brengen? Laatst nog hebben we foto’s van “onze golf vakantie” op social media gezet. De lol van deze foto’s begint al bij de photoshoot en vooral daarna. Die enthousiaste reacties die wij van jullie ontvangen en de teller die de 40.000 kijkers aantikt, daar doen we het voor.

Jullie snappen natuurlijk wel dat zo’n aantal ons laat zien dat Mooie Ogen wordt gewaardeerd. Nou, niet helemaal, Daar kom ik zo op terug. Allereerst zijn verreweg de meeste reacties puur positief. Ik schat 99 procent. Er klinkt veelal verbazing en bewondering voor de ontwerpers waarmee wij samenwerken in door.

Brillen liefhebbers als inspiratiebron

Wij worden van die inspirerende reacties heel warm en blij. Die grote groep liefhebbers is voor ons de aanjagende inspiratiebron die laat voelen dat we goed bezig zijn. Goh, wat voelt dat lekker om zoiets over onszelf te tikken. Arrogant? Nee hoor. Bij de brillen en zonnebrillen collecties die wij in huis hebben, hoort een zelfbewuste houding waar onze klanten en ook de mensen die voor het eerst binnenstappen van houden.

Dat is de prettige kant van de social media. Maar laat ik het  beestje meteen bij de naam noemen. Er is ook een categorie zure bommen. Of liever categorietje. De post die we van deze types krijgen, werkt alleen maar op mijn lachspieren. Die ongevraagde zure meningen. Uiteraard  het liefst anoniem, pure slapstick. Meestal laten we het voor wat het is. Soms, in te zure gevallen, reageren wij met #doeislief.

Mooie Ogen soulmates gaan kleurrijk door het leven

En toch, het zal jullie verbazen, word ik ook wel blij van deze zure reacties. Omdat ik zeker weet dat de echte brillen en kunstliefhebbers daar niet tussen zitten. En dat zijn onze zelfverzekerde soulmates die net als Mooie Ogen niet anoniem maar kleurrijk door het leven willen. En waar wij onze passie voor leven. Het is ook goed dat ze iets van ons vinden. Als ze niets van ons zouden vinden dan waren we waarschijnlijk heel gewoon en vielen we niet op.

Jetta, Miranda, Tritia en ik voelen ons verbonden met de liefhebbers. Net zoals wij voelen dat Mooie Ogen voor hen een plek is die hun kleurrijke leven extra onderstreept. Niet voor niets krijgen wij van onze klanten altijd lekkere energie.

Mooie Ogen is niet een opticien voor iedereen

Daarnaast heb ik een teleurstellende mededeling voor de pessimisten. Hun reacties zorgen voor extra discussies op social media. Dus vanaf deze plek DANK voor al die ongevraagde onzin-berichten. Jullie werken, ik vermoed ongewild, mee aan de groeiende bekendheid van Mooie Ogen en jullie laten zien dat we er niet zomaar voor iedereen zijn. Zelfs van die zure bommen wordt Mooie Ogen blij.

Tot blogs

Sharon

Volg jij ons al op FacebookInstagram of Pinterest?