fbpx

Dit zijn de merken waar wij onze brillenpassie mee delen:

Kuboraum

Stoere, fascinerende monturen en zonnebrillen voor iedereen die niet vies is van een opvallende bril. In iedere bril zie je het artistieke hart van Livio, de designer van Kuboraum. Dreamed in Berlin, handcrafted in Italy.
Meer informatie>>

Francis Klein

Originele, vintage vlinderbrillen. Deze jaren ‘50/’60 brillen worden allemaal ontworpen en handgemaakt in eigen atelier in het hart van de Marais in Parijs.
Meer informatie>>

Sabine Be

Kleurrijke monturen en zonnebrillen, ontworpen door designer Sabine Vagner uit Orléans. Geen zwart, alleen kleur, vrolijkheid en “be different” vind je terug in haar brillencollectie. Verrassende dames en heren brillen met lef.
Meer informatie>>

Patty Paillette

Uitgesproken, vrouwelijke monturen en zonnebrillen van modedesigner Patrizia met een mix van Italiaans design met een Amerikaanse flair. The American dream in een Italiaans jasje.
Meer informatie>>

Pugnale

Designer Emanuele Pugnale combineert zijn brillenpassie met zijn enorme kennis van titanium. Hij experimenteert met materialen en vormen, wat resulteert in een bijzondere, duurzame en charmante brillencollectie.
Meer informatie>>

Michel Henau

100% Belgisch design. Eigenzinnige en gezichtsbepalende acetaat monturen, ontworpen door Marc Delagrange. Met zijn enorme passie voor optiek en moderne kunst ontwerpt hij de meest artistieke brillen.
Meer informatie>>

Hoet

De geestelijke vader van het bekende Belgische merk Theo, Patrick Hoet, heeft een eigen high-end couture lijn ontworpen. Exclusieve 3D laser geprint titanium monturen, duurzaam geproduceerd zonder restafval. Ontworpen en geproduceerd in het atelier in Brugge, echt Belgisch design.
Meer informatie>>

Vue D’or

Handgemaakt 14 of 18 karaats gouden monturen door meester goudsmid Frans Veurink. Eeuwenoud ambachtelijk design, aangevuld met de nieuwste innovatieve technieken. Een montuur van Vue D’or staat voor pure tijdloze schoonheid.
Meer informatie>>

Rooms

100% natuurlijke Buffelhoorn monturen, gemaakt van de hoorns van de Indiase waterbuffel. Alle Rooms brillen, naar eigen ontwerp van Sharon, worden op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt. Iedere buffelhoorn bril is uniek door zijn eigen patronen en kleuren. Voor liefhebbers van brillen van natuurlijk materiaal.

 

Caroline Abram

Hippe, vrolijke, vrouwelijke en gekleurde brillen ontworpen door Parisienne Caroline Abram. Modieuze brillen in verrassende combinaties van acetaat en metaal. Sorry heren, in deze collectie vind je uitsluitend damesbrillen.
Meer informatie>>

Clément Gouverneur

140 jaar jong, is één van de oudste brillen ateliers van de Jura. De metalen monturen ontworpen tussen 1900 en 1950 zijn allen voorzien van een doublé laag van 22,5 karaats goud of platinum, aangekleed met buffelhoorn, leer of acetaat. Ambachtelijke, klassieke ronde brillen voor een tijdloze look.
Meer informatie>>