fbpx

Dit zijn de merken waar wij onze brillenpassie mee delen:

Stoere, fascinerende monturen en zonnebrillen voor iedereen die niet vies is van een opvallende bril. In iedere bril zie je het artistieke hart van Livio, de designer van Kuboraum. Dreamed in Berlin, handcrafted in Italy.

Meer informatie >

Originele, vintage vlinderbrillen. Deze jaren ‘50/’60 brillen worden allemaal ontworpen en handgemaakt in eigen atelier in het hart van de Marais in Parijs.


Meer informatie >

Kleurrijke monturen en zonnebrillen, ontworpen door designer Sabine Vagner uit Orléans. Geen zwart, alleen kleur, vrolijkheid en “be different” vind je terug in haar brillencollectie. Verrassende dames en heren brillen met lef.


Meer informatie >

Designer Emanuele Pugnale combineert zijn brillenpassie met zijn enorme kennis van titanium. Hij experimenteert met materialen en vormen, wat resulteert in een bijzondere, duurzame en charmante brillencollectie.


Meer informatie >

100% Belgisch design. Eigenzinnige en gezichtsbepalende acetaat monturen, ontworpen door Marc Delagrange. Met zijn enorme passie voor optiek en moderne kunst ontwerpt hij de meest artistieke brillen.


Meer informatie >

De geestelijke vader van het bekende Belgische merk Theo, Patrick Hoet, heeft een eigen high-end couture lijn ontworpen. Exclusieve 3D laser geprint titanium monturen, duurzaam geproduceerd zonder restafval. Ontworpen en geproduceerd in het atelier in Brugge, echt Belgisch design.

Meer informatie >

OtrO Eyewear  zijn handgemaakte zonnebrillen en monturen van de Braziliaanse designer  Érida Schaefer. Het woord “OtrO” komt uit het Spaans en betekent “andere”. Dit zegt al veel. Erida wil in het bruine en zwarte brillen universum het verschil maken met haar kleurrijke collectie.

Meer informatie >

Oscar Mamooi is een nieuw merk bij Mooie Ogen. En wat voor merk. Zelden zien wij dit soort kunstwerken vormgegeven in een bril. Unieke acetaat en combinaties van acetaat-titanium monturen en zonnebrillen, alles handmade in Venetië. Extravagant, magisch, uniek en toch zo draagbaar. Uitzonderlijk knap vakmanschap zorgt ervoor dat iedere bril een klein kunstwerk is. Van iedere bril of zonnebril worden er slechts 100 gemaakt. Hoe exclusief!

Meer informatie >

Handgemaakt 14 of 18 karaats gouden monturen door meester goudsmid Frans Veurink. Eeuwenoud ambachtelijk design, aangevuld met de nieuwste innovatieve technieken. Een montuur van Vue D’or staat voor pure tijdloze schoonheid.


Meer informatie >

100% natuurlijke Buffelhoorn monturen, gemaakt van de hoorns van de Indiase waterbuffel. Alle Rooms brillen, naar eigen ontwerp van Sharon, worden op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt. Iedere buffelhoorn bril is uniek door zijn eigen patronen en kleuren. Voor liefhebbers van brillen van natuurlijk materiaal.

Meer informatie >