Bianca

Ik kan het één zin samenvatten: Ik hou van alles wat mooi is. En als ik iets moois zie, wil ik ook weten hoe het wordt gemaakt, waar het vandaan komt. Ik heb mij lange tijd bezig gehouden met het ontwerpen van interieurs en daar heb ik gezien wat voor moois er voortkomt uit de combinatie vakmanschap, liefde en aandacht. Ik heb altijd honger naar stijl, durf en passie. En nu dus met brillen.

Toen ik aan een bril toe was, kostte het me aardig wat tijd om de juiste te vinden. Dan kocht ik er een die uit onvrede met de keuze in no time weer in mijn tas belandde en er vervolgens zo min mogelijk uitkwam. Na wat slechte ervaringen belandde ik bij Mooie Ogen en voor het eerst liep ik met een bril rond die klopte en paste bij mijn persoonlijkheid.  Inmiddels een aantal brillen verder, ontdek ik de wereld van de echt mooie brillen. Je begrijpt dat toen Sharon mij een baan aanbood ik niet lang hoefde na te denken. En nu ben ik dus begonnen aan mijn ontdekkingsreis in de brillenwereld als brillenstylist. Het is ontzettend leuk om samen met jou die allerbeste bril, die jouw persoonlijkheid nog meer laat stralen, uit te zoeken. Ben jij, net als mij, niet van de mainstream maar ook houdt van echt mooi, maak eens een afspraak met mij voor jouw persoonlijke brillen styling avontuur.

Sharon

Sinds mijn 18e zit ik  tussen de kleurrijke, blij makende brillen en zonnebrillen. Nou ja, de eerste jaren nog tussen de “gewone” kijkers. Maar vanaf 2000, na het behalen van al mijn optiek papieren , zette ik de stap naar het zelfstandig ondernemerschap.  Geen saaie mainstream brillen maar het bijzondere werk. Met mijn nieuwste boetiek optiek Mooie Ogen onderneem ik écht op mijn eigen onderscheidende manier. Alles wat ik doe, inkopen collecties, uitstraling winkel, etalages, marketing, noem maar op, moet mij blij maken. Vind ik het niet leuk, komt het er bij Mooie Ogen niet in. Dit resulteert in een unieke optiek wereld met de meest bijzondere brillen en zonnebrillen én de allermooiste maatwerk brillenglazen. Innoveren, altijd gaan voor de beste kwaliteit en onze klanten brillen geluk laten ervaren. Een bril kan zo ontzettend leuk zijn en zoveel met je uitstraling doen. Mooie Ogen is een winkel voor de echte gepassioneerde brildragers. Het is heerlijk om op deze manier te ondernemen. Met het leukste team en de leukste klanten.

En als het tijd is om mijn hoofd wat leger te maken van al die opborrelde ideeen dan loop ik mijn rondjes in “the great outdoors” van Noord Holland samen met mijn hond Trix. Trix is ook regelmatig in de winkel. Ze laat van zich horen als ze jou verwelkomt maar trek je daar niets van aan. Ze is enthousiast, lief en (hoe kan het ook anders) heel bijzonder. Nieuwsgierig naar de Mooie Ogen brillenwereld? Kom het zelf ervaren (we werken wel op afspraak) of volg ons op facebook en/of instagram voor een flink portie inspiratie.

Miranda

Ik ben opticien sinds 1998. Of liever gezegd, was opticien. Voel mij nu meer brillenstylist. Het creatieve van brillen maken in de werkplaats, het technische van oogmetingen wissel ik af met samen met jou op brillenavontuur gaan. Het juiste montuur of die bijzondere zonnebril adviseren, heerlijk, ik doe niets liever. Maar ook het aanmeten van onze maatwerk brillenglazen vindt ik een feestje. Vooral als ik de verwondering zie bij het ophalen van de bril. Hoe blij je kan zijn met de juiste bril en ook hoe goed je meteen kan kijken met onze glazen.

Ik heb vroeger veel gereisd, op zoek naar avontuur. Reizen is nu even niet meer aan de orde met een jong gezin maar ik heb het avontuur gevonden bij Mooie Ogen. Mijn kenmerk? Krullen en te gekke brillen. Heb inmiddels zelf ook al een hele verzameling. Oh ja, en mijn baksels bij de thee. Maak gewoon een afspraak voor een brillenstyling advies en wie weet kan je mee genieten van wat zelf gebakken creaties van mij.

Jetta

De jongste van het team en daardoor de beste skills voor alles wat met social media te maken heeft. Noem iets op, een van de vele bijzondere brillen van Mooie Ogen bijvoorbeeld, en Jetta maakt er een beeld bij.  Dat visuele talent past natuurlijk perfect bij het vak opticien. Geen gezicht waar Jetta niet een toffe bril bij kan vinden. Met haar charme en vakkennis is ze allang geen social media Miep meer. Zij is een avontuurlijke, creatieve eyefashion specialist die ook nog eens bloed-fanatiek sportief is. Je bent gewaarschuwd.

“Vanaf dag één dat ik bij Mooie Ogen terecht ben gekomen heb ik veel geleerd over styling en fashion. En ik voel me er heerlijk bij. Past ook helemaal bij mijn werk. Er komen zoveel verschillende types de winkel binnen, ik geniet van die diversiteit aan klanten. Na vijf jaar kijk ik nog steeds mijn ogen uit.

Niet alleen bij de klanten, maar ook bij de designers waar wij mee werken zie je diversiteit van fashion en stijlen terug. Van vrouwelijke en chique types tot kleurrijke hipsters. Iedereen is zichzelf en hebben allemaal iets eigens, ik voel mij daar thuis.
Dat komt bij het adviseren van een nieuwe bril ook goed van pas. Samen met een klant de juiste bril uitzoeken en hem of haar daarmee ook uit die veilige comfortzone trekken en laten zien dat het ook anders kan. Dat is het leukste om te doen.”