Mooie Ogen Schagen

Mooie Ogen is een boetiek optiek waar kunst en eyewear samen komen. Een super collectie monturen en zonnebrillen voor gepassioneerde brildragende mannen en vrouwen. Met nadruk op gepassioneerd. Ben jij een brildrager die een bril enkel ziet als noodzakelijk gezichtshulpmiddel, dan ben je bij ons niet aan het juiste adres.

Maar begrijp jij dat een bril hét pronkstuk is van jouw persoonlijke stijl en dat een bril daarom geen “one-size-fit-all” accessoire is, heerlijk. Dan ben jij echt dé persoon voor Mooie Ogen. Wij vinden dat het belangrijkste onderdeel van je uitstraling niet je outfit is maar je gezicht. En die ogen van jou zijn het meest expressieve deel hiervan. Bij een eerste kennismaking kijkt men als eerste naar jouw ogen. Omlijst ze goed. De juiste omlijsting bezorgt een onvergetelijke indruk. Brillen leveren zo een belangrijke bijdrage aan jouw persoonlijkheid, het is de finishing touch voor jouw uitstraling.

Maar hoe vind je de juiste bril? 

Daar zijn wij voor. Wij kijken niet naar trends. Wij kijken naar jou en horen al jouw brillen en stijlwensen aan. Hoe wil jij over komen?  Met onze expertise en ervaring begeleiden wij jou naar die bril of zonnebril waar jij waanzinnig goed mee voor de dag kan komen.

Jouw persoonlijkheid is leidend. Ben je een subtiel verfijnd persoon, die niet om aandacht schreeuwt maar liever in iemands oor mooie woorden fluistert, dan vraagt jouw persoonlijkheid meer om een ingetogen look. Brillen van luxe materialen, ingetogen kleurgebruik, minimalistisch maar met de mooiste details. Echt iets voor de elegante charmeur.

Ben jij juist het tegenovergestelde, meer rock ’n roll? Dan zie jij een bril meer als een draagbaar kunstwerkje. Een bril mag voor jou wel gedurfder, meer kleurcontrast, avant-gardistisch of een pittige vintage stijl. Stijl is ongelooflijk persoonlijk, een bril dus ook. Geen mens is hetzelfde, geen stijl is hetzelfde.

Maak een brillendate

Waarom zou jij dan met een bril lopen die zoveel mensen hebben. Om die unieke bril te vinden zou je gewoon eens een brillendate bij ons moeten maken. Even waarschuwen, want het zal anders gaan dan dat je waarschijnlijk tot nu toe gewend bent. In plaats van naar een rek vol brillen te kijken en dan maar een montuur pakken waar jouw oog toevallig opvalt, vragen wij jou plaats te nemen en gelieve nog geen één bril in de winkel te bekijken. Tijdens een brillendate met ons selecteren wij monturen of zonnebrillen die perfect bij jouw persoonlijke stijl en gezicht passen. En reken maar dat daar die unieke bril bij zit. Deze manier van werken is zo fijn, houden wij lekker de controle en jij hoeft je alleen maar aan ons over te geven.

Heb alle vertrouwen in ons dat wij jou als ons allermooiste visitekaartje rond laten lopen. En er lopen er al heel wat rond. Brildragende gepassioneerde heren en dames met een beetje lef, zelfvertrouwen en een eigen stijl; Als jij zin hebt in een nieuwe bril, maak maar eens een afspraak met ons voor jouw persoonlijke brillen styling  advies. Wij werken op afspraak, misschien ook nieuw voor jou. Maar eh, bij de kapper of de schoonheidsspecialist maak je toch ook een afspraak? Tijdens deze brillendate, doen wij ook een uitgebreide Ava oogmeting én een Visioffice meting voor dé ultieme maatwerk brillenglazen van Essilor Varilux. Niet alleen onze collectie zonnebrillen en monturen is onderscheidend, ook de Essilor Varilux brillenglazen waar wij mee werken maken het verschil. Durf je het aan met ons? Gun jezelf een brillenstyling advies en maak gewoon die afspraak. Neem de tijd, reken minimaal twee uur voor een Mooie Ogen brillenavontuur. Want een bril koop je niet even snel, daar moet je echt alle aandacht aan geven. Dat verdienen onze bijzondere brillen en zonnebrillen ook. Kom dat maar eens zelf ervaren.