De beste brillenglazen

Maatwerk brillenglazen

Bij zoiets specifieks als ogen en zien voldoet een standaard brillenglas niet. Wij werken uitsluitend met excellent maatwerk brillenglazen van Essilor. Zowel voor enkelvoudige glazen (één sterkte) als multifocale glazen kijkt een maatwerkglas zoveel beter.

Een brillenglas specifiek voor jouw ogen gemaakt zorgt voor een optimaal natuurlijk zicht; minder vertekening, heldere kleurwaarneming, scherper beeld en zeer korte of geen gewenningsperiode.

Als we maatwerkglazen combineren met een Ava oogmeting, waarbij tot op 0.01 dioptrie nauwkeurig meten, heb je echt de Rolls Royce onder de brillenglazen.

ESSILOR

De enige receptslijperij in Nederland

Bij Essilor, de enige receptslijperij in Nederland, worden deze excellente brillenglazen gemaakt. Eyezen voor enkelvoudige brillenglazen en Varilux X-serie voor multifocale glazen. Naast de oogmeting waarin de sterkte van de glazen wordt bepaald, is er nog één meting nodig.

Met speciale apparatuur, de Visioffice, wordt in kaart gebracht hoe jouw natuurlijke oogbewegingen zijn. Samen met deze gegevens over de stand van het montuur kunnen er brillenglazen op maat gemaakt worden die helemaal passen bij jouw ogen en het gekozen montuur.

NIET WENNEN AAN MULTIFOCALE GLAZEN

“Niet kunnen wennen aan multifocale glazen” komt bij de Varilux X-serie nauwelijks voor. Met een gestandaardiseerd multifocaal glas is het percentage “niet wennen” vele malen hoger. We durven zelfs te zeggen dat met de komst van dit excellente maatwerkglas er nu een multifocaal glas is waar iedereen goed mee kan kijken.

GARANTIE OP MAATWERK BRILLENGLAZEN

Bovendien biedt Essilor bij ieder paar maatwerk brillenglazen een garantieperiode van 50 dagen. Mocht, en dat is zeer uitzonderlijk, de kwaliteit van deze glazen toch tegenvallen, dan kunnen wij de glazen binnen de garantieperiode omruilen.

JOUW ZICHT, ÉÉN VAN JE BELANGRIJKSTE ZINTUIGEN, VERDIENT HET ALLERBESTE

Ons motto is: Als je dan toch een bril gaat dragen kies dan het mooiste. Je zal er iedere dag dankbaar voor zijn. Concessies doen met “zien” door mindere kwaliteit brillenglazen is iets waar wij totaal niet achter staan. Jouw zicht verdient het allerbeste. Daarom werken wij uitsluitend met maatwerk brillenglazen. Er is echter één nadeel: heb je eenmaal ervaren hoe je door dit soort brillenglazen kijkt, dan wil je nooit meer anders.

Naar de site van Essilor>>