fbpx

Dit zijn de merken waar wij onze zonnebrillen liefde mee delen:

Kuboraum

Stoere, fascinerende monturen en zonnebrillen voor iedereen die niet vies is van een opvallende bril. In iedere bril zie je het artistieke hart van Livio, de designer van Kuboraum. Dreamed in Berlin, handcrafted in Italy.
Meer informatie>>

Francis Klein

Originele, vintage vlinderbrillen. Deze jaren ‘50/’60 brillen worden allemaal ontworpen en handgemaakt in eigen atelier in het hart van de Marais in Parijs.
Meer informatie>>

Oliver Goldsmith

Deze iconische zonnebrillen uit Londen werden in de jaren ’50/’60 vooral gedragen door filmsterren, artiesten en bekende stijliconen. Voor liefhebbers van echt vintage eyewear.
Meer informatie>>

Caroline Abram

Hippe, vrolijke, vrouwelijke en gekleurde brillen ontworpen door Parisienne Caroline Abram. Modieuze brillen in verrassende combinaties van acetaat en metaal. Sorry heren, in deze collectie vind je uitsluitend damesbrillen.
Meer informatie>>

Emmanuelle Khanh

Echte grote retro ’70’s zonnebrillen uit Parijs. Fashiondesigner Emmanuelle Khanh floreerde in de jaren ’60/’70 met haar fashioncollectie en oversized brillen. De nieuwe zonnebrillen van EK ademen nog steeds deze  ‘70’s vibe.
Meer informatie>>