fbpx

Dit zijn de merken waar wij onze zonnebrillen liefde mee delen:

Stoere, fascinerende monturen en zonnebrillen voor iedereen die niet vies is van een opvallende bril. In iedere bril zie je het artistieke hart van Livio, de designer van Kuboraum. Dreamed in Berlin, handcrafted in Italy.


Meer informatie >

Originele, vintage vlinderbrillen. Deze jaren ‘50/’60 brillen worden allemaal ontworpen en handgemaakt in eigen atelier in het hart van de Marais in Parijs.


Meer informatie >

Deze iconische zonnebrillen uit Londen werden in de jaren ’50/’60 vooral gedragen door filmsterren, artiesten en bekende stijliconen. Voor liefhebbers van echt vintage eyewear.


Meer informatie >

Caroline Abram

Hippe, vrolijke, vrouwelijke en gekleurde brillen ontworpen door Parisienne Caroline Abram. Modieuze brillen in verrassende combinaties van acetaat en metaal. Sorry heren, in deze collectie vind je uitsluitend damesbrillen.


Meer informatie >

Echte grote retro ’70’s zonnebrillen uit Parijs. Fashiondesigner Emmanuelle Khanh floreerde in de jaren ’60/’70 met haar fashioncollectie en oversized brillen. De nieuwe zonnebrillen van EK ademen nog steeds deze  ‘70’s vibe.


Meer informatie >

OtrO Eyewear  zijn handgemaakte zonnebrillen en monturen van de Braziliaanse designer  Érida Schaefer. Het woord “OtrO” komt uit het Spaans en betekent “andere”. Dit zegt al veel. Erida wil in het bruine en zwarte brillen universum het verschil maken met haar kleurrijke collectie.

Meer informatie >

Designer Emanuele Pugnale combineert zijn brillenpassie met zijn enorme kennis van titanium. Hij experimenteert met materialen en vormen, wat resulteert in een bijzondere, duurzame en charmante brillencollectie.

Meer informatie >