Jetta

De jongste van het team en daardoor de beste skills voor alles wat met social media te maken heeft. Noem iets op, een van de vele bijzondere brillen van Mooie Ogen bijvoorbeeld, en Jetta maakt er een beeld bij.  Dat visuele talent past natuurlijk perfect bij het vak opticien. Geen gezicht waar Jetta niet een toffe bril bij kan vinden. Met haar charme en vakkennis is ze allang geen social media Miep meer. Zij is een avontuurlijke, creatieve eyefashion specialist die ook nog eens bloed-fanatiek sportief is. Je bent gewaarschuwd.

“Vanaf dag één dat ik bij Mooie Ogen terecht ben gekomen heb ik veel geleerd over styling en fashion. En ik voel me er heerlijk bij. Past ook helemaal bij mijn werk. Er komen zoveel verschillende types de winkel binnen, ik geniet van die diversiteit aan klanten. Na vijf jaar kijk ik nog steeds mijn ogen uit.

Niet alleen bij de klanten, maar ook bij de designers waar wij mee werken zie je diversiteit van fashion en stijlen terug. Van vrouwelijke en chique types tot kleurrijke hipsters. Iedereen is zichzelf en hebben allemaal iets eigens, ik voel mij daar thuis.
Dat komt bij het adviseren van een nieuwe bril ook goed van pas. Samen met een klant de juiste bril uitzoeken en hem of haar daarmee ook uit die veilige comfortzone trekken en laten zien dat het ook anders kan. Dat is het leukste om te doen.”

Maak een afspraak bij Jetta