Aparte brillen

Aparte monturen en brillen

Ben je op zoek naar een aparte bril of zonnebril? Maar kan je het niet vinden. Stop met zoeken, je hebt ons gevonden.

Wij zijn boetiek optiek Mooie Ogen in Schagen, veel meer dan een opticien.

Saaie brave opticiens met een saaie eenheidsworst brillen en zonnebrillen collecties zijn er al genoeg. Het werd hoog tijd om eens het grote verschil te maken. Met deze missie ben ik in 2017, samen met Jetta en Miranda, Mooie Ogen gestart.

Bij Mooie Ogen vind je geen standaard collectie monturen en zonnebrillen. Een Mooie Ogen bril is een bijzonder en uniek kunstwerkje. Of je nu op zoek bent naar een ronde bril, een gekleurde bril, stoere bril, vlinderbril, vintagebril etc. Grote kans dat je deze vindt in de Mooie Ogen collectie. De zonnebrillen en monturen zijn stuk voor stuk design kunstwerken. Door eerlijke handen gemaakt, met ongelooflijk veel passie, ambacht en respect voor het milieu. Daardoor bij ons geen fast fashion, geen massa product maar een bijzondere aparte bril die past bij jouw gezicht en persoonlijkheid. Een bril zo uniek als jijzelf. En dan hebben we het over écht uniek. Van (bijna) iedere bril hebben wij er slechts één in de collectie. Je kan je wel voorstellen hoe bijzonder het voelt om zo een uniek sieraad te dragen.

Dus, liefhebber van aparte brillen; Trek die stoute schoenen aan en maak een afspraak met ons en krijg het beste brillen styling advies voor jouw gezicht en persoonlijkheid. Doordat we uitsluitend op afspraak werken is de winkel even helemaal voor jou. Hebben we alle tijd om jouw brillenfeestje veilig, rustig en coronaproof te laten verlopen.

Tot snel bij Mooie Ogen. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten.

Een greep uit onze aparte brillen:

Omdat wij mensen graag voorzien van een unieke bril, wijzigt ons assortiment regelmatig. Wij adviseren je natuurlijk graag in onze winkel.