Live trunkshow Oliver Goldsmith

Ontwerper Oliver Goldsmith staat bekend om zijn iconische zonnebrillen uit de jaren’50 en ’60. Zijn zonnebrillen werden maar al te graag gedragen door filmsterren, artiesten en stijliconen als Audrey Hepburn, Yoko Ono, Sophia Loren, Princes Diana en Grace Kelly.

De kleindochter van Oliver, Claire heeft het bedrijf van haar opa over genomen. Zij heeft (bijna) al zijn ontwerptekeningen in handen gekregen waardoor de collectie nu weer opnieuw geproduceerd kunnen worden.
En nog steeds zijn celebrities ware liefhebbers van het zonnebrillen merk. Nu kunnen bijvoorbeeld onder andere Lady Gaga, Rihanna, Robbie Williams en Anna Hathaway aan het Oliver Goldsmith dragende lijstje toegevoegd worden.

Wij zijn grote fan van dit zonnebrillen merk. Nu nog steeds komen zij met nieuwe collecties aan. Dan heeft Claire weer meer ontwerptekeningen kunnen bemachtigen van haar grootvader. Of komen er limited editions kleuren.

Voor ons gaat het inkopen van mooie brillen en zonnebrillen even anders op dit moment. Maar dat maakt het niet minder leuk. Jullie kunnen namelijk met ons mee kijken en helpen inkopen.

Zet in je agenda; Zaterdag 27 februari gaan wij om 09:30 uur live met de vertegenwoordigster van Oliver Goldsmith, Anna. Wij organiseren een live trunkshow. Via onze Facebook pagina kunnen jullie zaterdag met ons mee kijken naar de nieuwe collectie van Oliver Goldsmith. Voor ons het inkoopmoment voor nieuwe zonnebrillen.

Zien jullie die ochtend een mooie zonnebril voorbij komen? Dan kunnen jullie dat ons laten weten tijdens de live trunkshow en wij bestellen de zonnebril speciaal voor jou mee.

Kijken jullie met ons mee? Zaterdag 27 februari om 09:30 uur op onze Facebookpagina.

Oliver Goldsmith Koko Audrey Hepburn