Kunstexpositie Inge Deen De Maakbare Wereld

Wij hebben nu bij Mooie Ogen kunstexpositie “De Maakbare Wereld” van collage-artist Inge Deen.
Inge scoort oude schilderijen op markten of kringloopwinkels die zij helemaal pimpt. Zij gaat aan de slag met oude glossy magazines en haalt daar de mooiste beelden uit. Op de oude schilderijen maakt zij een nieuwe collage met de beelden. Dit heeft altijd te maken met de natuur en de vrouw.
De collages behandelt zij met een laag epoxy, om de diepte erin te krijgen.

Zaterdag 27 maart loopt de expositie van Inge ten einde. De laatste dag zal zij meer van haar werk laten zien bij Mooie Ogen. Je kunt natuurlijk altijd zonder afspraak langs de etalage van Mooie Ogen lopen om de expositie te kunnen bewonderen. Wil je binnen nog meer van haar werk zien? Maak dan even een afspraak met ons voor zaterdag. Je kunt langs de expositie genieten, zaterdag 27 maart, van 10:00 – 16:00. Wij plannen een half uur voor jou in zodat jij de hele Mooie Ogen kunstexpositie voor jou alleen hebt. Zo houden wij het natuurlijk veilig en corona-proof.

En wie weet ga je met één van die geweldige spraakmakende kunstwerken naar huis. Het is zeker een aanrader! Het is geweldig om kunst in je huis te hangen.

Voor het maken van een afspraak, kunnen jullie contact met ons opnemen via de link.