Veel te vaak zie ik brildragers die niet blij zijn met hun bril.

Over zowel het montuur als (multifocale) brillenglazen zijn ze niet tevreden. Dat is zo ontzettend jammer. Het kan echt anders. Brillen dragen kan en moet een feestje zijn.

Écht bijzondere monturen en brillen

Bij Mooie Ogen vind je daarom geen standaard collectie monturen en zonnebrillen. Een Mooie Ogen bril is een bijzonder en uniek kunstwerkje. Of je nu op zoek bent naar een ronde bril, een gekleurde bril, stoere bril, een vlinderbril etc. Grote kans dat je deze vindt in de Mooie Ogen collectie. De zonnebrillen en monturen zijn stuk voor stuk design kunstwerken. Door eerlijke handen met ongelooflijk veel passie, ambacht en respect voor het milieu op duurzame wijze gemaakt. Daardoor bij ons geen Fast Fashion maar een bijzondere bril die echt bij je past.

Niet kunnen wennen aan (multifocale) brillenglazen is verleden tijd

Niet alleen met onze monturen maken wij het verschil maar ook met de maatwerk brillenglazen van Essilor. Concessies doen met ’zien’ door mindere kwaliteit brillenglazen is iets waar wij totaal niet achter staan. Jouw zicht, één van je belangrijkste zintuigen, verdient het allerbeste. Daarom wordt er bij Mooie Ogen uitsluitend gewerkt met excellent maatwerk, zowel voor enkelvoudige als multifocale brillenglazen.

De juiste sterkte voor deze maatwerk brillenglazen wordt gemeten dmv. een Ava oogmeting. Bij deze nieuwe meetmethode wordt de sterkte van een brillenglas opgemeten tot 0.01 dpt nauwkeurig en niet afgerond naar 0.25dpt.

Naast boetiek – optiek ook kunstgalerie

Mooie Ogen is niet alleen een opticien maar ook galerie. Aarzel niet, loop gewoon eens naar binnen. Mooie Ogen is bedoeld om mooie dingen te laten zien. We promoten niet alleen ons eigen werk maar ook dat van kunstenaars en designers. Regelmatig vind je prachtige exposities in de winkel passend bij die unieke Mooie Ogen stijl. Kom het zelf ervaren, laat je verrassen en vertel het verder.

Mooie Ogen is er voor die brildrager die op zoek is naar meer dan een bril. Niet voor de grijze muizen. Wij gaan liever voor de paradijsvogels.

mooie-ogen-etalage-schagen