Otro

OtrO Eyewear  zijn handgemaakte zonnebrillen en monturen van de Braziliaanse designer  Érida Schaefer. Het woord “OtrO” komt uit het Spaans en betekent “andere”. Dit zegt al veel. Erida wil in het bruine en zwarte brillen universum het verschil maken met haar kleurrijke collectie.

Elke bril of zonnebril is ontwikkeld en vervaardigd uit de beste kwaliteit Italiaans acetaat. De prints in de brillen zijn exclusief, met de hand beschilderd en geprint op stof. Dit stofje is in het acetaat gestoken. Iedere bril is daardoor uniek. Het is een kleine exclusieve brillen collectie.

Toen Erida haar  Otro zonnebrillen en monturen tijdens de New York fashionweek in 2018 op straat ging showen werd zij als nieuwe designer ontdekt. Kunstgalerieën in New York zijn haar brillen gaan exposeren en zo kreeg zij haar verdiende naamsbekendheid. Deze vrolijke vrouwelijke collectie ligt nu ook bij ons, Mooie Ogen in Schagen. En dat vinden wij een hele eer.

Wil je weten hoe deze monturen jou staan? Boek dan een afspraak bij Mooie Ogen voor een persoonlijk brillen stylingadvies.