Oscar Mamooi brillen

Oscar Mamooi is een nieuw merk bij Mooie Ogen. En wat voor merk. Zelden zien wij dit soort kunstwerken vormgegeven in een bril. Unieke acetaat en combinaties van acetaat-titanium monturen en zonnebrillen, alles handmade in Venetië. Extravagant, magisch, uniek en toch zo draagbaar. Uitzonderlijk knap vakmanschap zorgt ervoor dat iedere bril een klein kunstwerk is. Van iedere bril of zonnebril worden er slechts 100 gemaakt. Hoe exclusief!

Oscar Mamooi is of was een portier bij de legendarische Club Plastic, een nachtclub in Milaan. Een broeinest van creatieve geesten. Hij stond daar meestal in vrouwen kleding bij de ingang. Waarom de naam van deze iconische figuur zijn naam heeft geleend voor deze unieke brillen collectie is ons niet helemaal duidelijk. Maar dat maakt ook helemaal niets uit. Deze geheimzinnigheid geeft persoonlijkheid aan dit nieuwe merk. En zoals Oscar zelf zegt: “ Alleen wie zich gekke dingen kan voorstellen, kan onvoorstelbare dingen creëren.”

Wil je weten hoe deze monturen jou staan? Boek dan een afspraak bij Mooie Ogen voor een persoonlijk brillen stylingadvies.