MasahiroMaruyama

Alle brillen en zonnebrillen van de Japanse designer Masahiro Maruyama ademen de al eeuwenoude Wabi Sabi levensfilosofie. Deze staat voor de schoonheid van vergankelijkheid. Het perfecte van het imperfecte. Dat zie je terug in iedere bril. Slijtage plekken, zichtbare reparaties, asymmetrische vormen. Titanium, acetaat of een combinatie van beide. Alles handmade, een computer gestuurd proces zou deze asymmetrische brillen nooit zo kunnen maken. Zoals zij het zelf noemen: Unfinished Art.

Onze eerste kennismaking met deze designer was op een hectische beurs in Parijs. Zij hadden zojuist een prestigieuze designprijs gewonnen wat talloze nieuwsgierigen naar hun stand trok. Gelukkig hadden wij al een afspraak met hen gemaakt om de collectie te bekijken. Al bij de eerste aanblik op deze brillen waren wij om. Wat een verrassende collectie. Sober en eenvoud, zoals het hoort bij Japans design. Maar als je verder kijkt en de echte verrassing ontdekt, dan gebeurt er iets met je. Dat zien wij ook bij onze klanten die een Masahiro dragen.

Lees meer over MasahiroMaruyama…

Wil je weten hoe deze monturen jou staan? Boek dan een afspraak bij Mooie Ogen voor een persoonlijk brillen stylingadvies.