Mooie Ogen is gesloten en toch ook weer niet

‘Je moet alles meemaken in je leven’, is zo’n bekende tegeltjeswijsheid waar je van alles van kunt vinden. En of daar nu deze uitzonderlijke sluiting van Mooie Ogen ook onder valt… Feit is dat de gezondheid van onze klanten, mijn team, kortom alle mensen om je heen, boven alles gaat. Dus even de winst-, en verliesrekeningen ter zijde en focussen op alle ingrijpende maatregelen die nodig zijn om dit pandemonium het hoofd te bieden. En daarbij te blijven vertrouwen op je eigen talenten.

Improvisatie en zelfreflectie

Want dat is het bijzondere aan deze barre tijd. We worden niet alleen gedwongen te improviseren maar of je nu wilt of niet, Corona dwingt ons ook tot zelfreflectie. Wij worden met zijn allen, dus ook Mooie Ogen, getest. Er wordt momenteel op een allesomvattende resetknop gedrukt waarna we beter uit dit kille dal kunnen komen. Ik vergelijk het met een burn-out die ook heilzaam kan werken. En geloof me, ik spreek uit ervaring.

Liefde en positiviteit

Daarnaast zoek ik altijd naar diepere betekenissen. Wat zal er allemaal veranderen in de wereld na deze moeilijke tijd? Het is niet te zeggen. Ik geloof onvoorwaardelijk in liefde en positiviteit. Je hoeft nu alleen maar om je heen te kijken om te zien hoe we om elkaar geven. Ik hoop echt dat de mensen die houding straks vasthouden zodat we over een paar jaar met een glimlach kunnen zeggen… weet je nog van dat virus…

Mooie Ogen blijft de toekomst kleur geven

En om deze mooie toekomst ook nog eens helder te kunnen zien, zijn wij er nu en straks voor jou en jouw Mooie Ogen. Ja ook nu. Want de winkel mag dan gesloten zijn, met ons creatief denken is niets mis. Ik ga daar nu niet uitgebreid op in. Daar hebben we onze Facebook pagina en Instagram voor dus houdt die goed in de gaten. Daar komen we met leuke ideeën waarmee we het leven jullie juist nu mee helpen kleur te geven. Want dat blijven we natuurlijk gewoon doen.

Lieve mensen, onze premier riep op om in deze voor iedereen moeilijke tijd een beetje op elkaar te passen. Mooie Ogen sluit zich daar bij aan.

Tot blogs, Sharon

Heb je vragen naar aanleiding van deze blog, neem dan contact met ons op via de contactpagina.