Geloof me, in stilstand zit ook zoveel groei

Volgens een Nederlandse gezegde staat ‘Stilstaan voor Achteruitgang’. Als je nu om je heen kijkt, ben je geneigd het daar volledig mee eens te zijn. De gezondheid en banen van velen staat op het spel. De straten, en dus de winkels, blijven leeg. Het zal dan ook menigeen verbazen dat ik het met dat gezegde niet eens ben. In stilstand zit wel degelijk groei. Dat ga ik uitleggen.

Ondernemen zit in mijn DNA

Het grootste doel dat ik in mijn leven met een diepe bevlogenheid nastreef, is ondernemen. Die drang voel ik tot in mijn diepste DNA. Ik kan en wil ook niet anders. Bovendien is ondernemen voor mij zoveel meer dan het financieren van mijn manier van leven. Ondernemen is voor mij zuurstof, een levensader, een hartenklop en bovenal het fundament onder mijn bestaan. Het brengt me elke dag weer dichter bij mezelf waardoor ik een krachtiger en vrijer mens wordt.

Ondernemen is delen

Maar dat fundament hou ik niet voor mezelf. Dat wil ik delen. Want ook dat is voor mij ondernemen. Zeker nu, in een tijd waarin we het met zijn allen moeilijk hebben, geeft het voldoening om mensen om mij heen een zetje te geven. Daarbij doel ik op Jetta en Miranda. Mijn team waarmee ik deze ‘lummeltijd’ benut om elkaar naar een hoger niveau te tillen. Dat doen we met wijsheid, schoonheid, creativiteit en vooral ook humor. Dus nogmaals fans en nieuwe fans van Mooie Ogen: In stilstand zit zoveel groei.

Trots op de groei van mijn team

Eigenlijk trek ik de lijn, vanaf de start van Mooie Ogen, nu drie jaar geleden, gewoon door. Dan doel ik op de groei, ontwikkeling en het inspireren van mijn team. Ik vind mezelf als ondernemer geslaagd als ik als leidinggevende én ondernemer de ander kan inspireren om in plaats van volger ook leider te worden. En als dat lukt is dat voor mij het grote genieten. Maar dat is niet alles. Het borrelt en gloeit van trots als ik kijk naar de groei van mijn team.

Mooie Ogen blijft verrassen

Natuurlijk is dit ook voor Mooie Ogen een moeilijke tijd. Toch houden we de ‘bad vibes’ buiten de deur. Hoe? Door te spelen, nieuwe dingen uit te proberen waardoor we de meest geweldige ideeën opdoen. We laten onze fantasie, creativiteit en eigenheid stromen waardoor Mooie Ogen straks blijft verrassen op een manier die jullie van ons gewend zijn. Maar niet alleen denken we aan straks. Ook denken we na over hoe wij de Mooie Ogen fans kunnen bereiken en raken. Want natuurlijk missen wij jullie aanwezigheid in de winkel. De contacten, de gesprekken aan onze koffie-toog, ze zijn onbetaalbaar. Ook omdat jullie en de nieuwe Mooie Ogen fans er even niet zijn en wij dus ook verstoken blijven van al die mooie levensverhalen, draaien we het om.

Maak kennis met de Mooiste Ogen

Wij gaan er voor zorgen dat jullie ons de komende tijd nog beter leren kennen. Via onze social media, Facebook, Instagram en blogs, maken jullie kennis met onze talenten, drijfveren, energie en onze keuzes. Als de wereld weer open gaat, hopen we met onze ‘oude’ fans het leven te vieren. En ook dat al die andere mooie mensen, de nieuwe fans dus, niets anders willen dan deze Mooie Ogen in het echt te ontmoeten. Om tot de ontdekking te komen hoe fijn het is om onze filosofie uit te dragen met een echte Mooie Ogen op de neus.

Zo, nu is het tijd voor een lange wandeling met mijn hond. Om het hoofd even lekker leeg te maken. Die vrijheid heb ik. Ik ga genieten (met gepaste afstand) zonder schuldgevoel.

Blijf gezond en tot blogs.

Zoek je oogcontact? Kijk op onze contactpagina.