Het Mooiste Team

Sharon

Sharon

Opticien en optiek-ondernemer sinds de vorige eeuw

Haar vele originele en maffe ideeën lijkt ze zo uit haar mouw te schudden. Met aanstekelijke energie jut ze iedereen in haar omgeving op waardoor deze ideeën ook nog uitgevoerd worden.

Sharon zit al 30 jaar tussen de kleurrijke, blij makende brillen. En niet te vergeten de zonnebrillen. Dus een rasechte optiek specialist maar ook een inspirator en zakenvrouw pur sang.

Om haar hoofd wat leger te maken en even verlost te zijn van al die opborrelde inspiraties over de mooiste bril-ontwerpen, haar etalages met uiteraard brillen in de hoofdrol, loopt ze haar rondjes in "the great outdoors" van Noord Holland. Om zich na het uit-hijgen vervolgens weer te storten op haar passies: aparte brillen en ondernemen.

Miranda

Miranda

Opticien sinds 1998. Echt? Ja, echt!

Heeft veel gereisd op zoek naar avontuur en het gevonden bij Mooie Ogen. Met haar prachtige krullen en lieve uitstraling kijkt zij diep in jouw ogen. En voor je het weet loop jij met een big smile en een bijzondere bril of zonnebril over straat. Onmiskenbaar de handtekening van Miranda.

Naast brillen maken probeert zij ook haar andere creatieve kanten uit. Regelmatig verschijnen er baksels bij de thee en wordt er wat geprobeerd op een naaimachine. Maar we moeten toegeven: haar grootste talent blijft toch wel de design bril.

Jetta

Jetta

Nieuwe generatie opticien

De jongste van het team en daardoor de beste skills voor alles wat met social media te maken heeft. Noem iets op, een van de vele bijzondere brillen van Mooie Ogen bijvoorbeeld, en Jetta maakt er een beeld bij.

Dat visuele talent past natuurlijk perfect bij het vak opticien. Geen gezicht waar Jetta niet een toffe bril bij kan vinden. Met haar charme en vakkennis is ze allang geen social media Miep meer. Zij is een avontuurlijke, creatieve eyefashion specialist die ook nog eens bloed-fanatiek sportief is. Je bent gewaarschuwd.