Geen doorsnee opticien

Times flies when you have fun. Ik kan jullie verzekeren dat dat zeker geldt voor Jetta, Miranda en mezelf. Het is alweer drie jaar geleden, dat we in het avontuur dat Mooie Ogen heet, zijn gestapt. Maar het voelt als de dag van gisteren. In die voor ons gevoel korte tijd is er veel gebeurd. We zijn soulmates geworden die dezelfde passie delen en wel in de niche wereld van de optiek . We zijn niet zo van de doorsnee. Niet van het ’doe maar gewoon’.

Een Mooie Ogen bril is draagbare kunst

Integendeel dat proberen we met onze bijzondere collectie en onze winkel/galerie juist te doorbreken. En we zijn op de goede weg. Zowel onze brillen als de kunst die wij in Mooie Ogen omarmen spreken tot de verbeelding. Neem alleen maar ons laatste project Street-art in combinatie met de kersverse collectie draagbare kunst waarmee we een groeiend aantal klanten, ik heb het liever over onze fans, glunderend de deur uit zien gaan.

Aanvullende talenten

Natuurlijk gaat dat niet voor niets. Ik weet nog als de dag van gisteren dat ik Jetta en Miranda op sollicitatiegesprek kreeg. Ik wist in ieder geval wat ik niet wilde. Geen kopieën van mezelf. En dat is gelukt. Zij vullen met hun talenten aan waar ik niet zo goed in ben. Nieuwsgierig hoe dat zit. Kom maar langs dan leg ik het met een kop koffie wel uit. Kunnen jullie meteen even kennismaken met onze nieuwste collecties van o.a. Sabine be, Emmanuelle Khanh en Francis Klein. Die liggen te wachten op de neus waar ze zich goed op voelen.

Team in ontwikkeling

En nog steeds zijn we een team in ontwikkeling. We blijven werken aan onze teamspirit. Dat we op de goede weg zijn, bewijzen jullie keer op keer met de opmerking dat niet is te zien wie nu eigenlijk dat baas is. Mooier compliment kunnen we niet krijgen. Dit is trouwens precies wat ik al voor ogen had toen Miranda en Jetta solliciteerden. Maar de mastermind groep van Mooie Ogen bestaat uit meer. Jennifer, Deborah, Leo en Vicky zijn de kanjers die ons achter de schermen helpen. Dat is het leuke van groei. Steeds meer mensen groeien met ons mee. Net als onze enthousiaste klanten.

Mooie Ogen DNA is passie voor brillen

En ja, het zijn bijna allemaal vrouwen. Toeval? Absoluut niet. Ik vind dat je juist in tijden van veranderingen vrouwen nodig hebt. Een team met vrouwen is creatief en toekomstgericht. We omarmen positieve veranderingen, zijn open-minded en nieuwsgierig. Bij Mooie Ogen zit dat in ons DNA. In onze kleinste erfelijke deeltjes zweeft de passie voor brillen. En dat willen we delen. Allereerst met onze fans maar eigenlijk met iedereen.

Mooie Ogen is een inspiratiebron voor de vrije geest

Trouwens, Mooie Ogen zou lijden aan zware bloedarmoede als we ook niet tegelijk een inspiratiebron zijn voor de vrije geest. Mooie Ogen is dé plek waar ontwerpers, kunstenaars, paradijsvogels en nieuwsgierige (toekomstige) brildragers naar binnen stappen. De vrijplaats voor het goede gesprek en de mooie verhalen. Die voor ons weer de aanjagers zijn voor nieuwe ideeën om ze vervolgens dan weer in verschillende vormen te delen met jullie.

Womenpower bij Mooie Ogen

Mooi hè, hoe we elkaar creatief naar hogere niveaus tillen! Al die lijntjes die bij Mooie Ogen bij elkaar komen, is iets om trots op te zijn. En ik kan jullie verzekeren dat wij met zijn drieën er van gloeien. Van trots en van brillengeluk. Wij willen samen met onze fans de wereld een stukje mooier maken. Zeker nu, in deze vreemde tijd. Met passie, schoonheid en een flink portie women power gaat dat zeker lukken.

Tot blogs en blijf gezond

Sharon

Zoek je oogcontact? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.