Het is een mooie dag en ik heb ongelooflijk veel zin om zinderende inspiratie op te doen

Hebben jullie ook dit soort dagen?

Een inspiratie-avontuur begint voor mij vaak op Social Media. Niet dat ik nou een enorme insta-babe ben hoor. Ik moet zelfs eerlijk bekennen dat ik niet eens een persoonlijke Instagram-pagina heb. Ja, inderdaad, ik ben dus een gluurder. Vooral op Pinterest. Maar ik krijg pas echt een inspiratie-boost als ik mij omgeef met verrassende luxe producten. En ik kan je verzekeren, als je bij Mooie Ogen werkt, je ruimschoots aan je trekken komt. Ik word hier heel vaak en veel verwend. Dus verrassen doe je mij niet zomaar. Daar heb ik zo mijn adresjes voor.

De leukste bloemenwinkel van Nederland

Laatst stapte ik de allerleukste bloemenwinkel van Nederland binnen. Die van Wim en Ans van Assem in Alkmaar. Daar kijk ik echt mijn mooie ogen uit. Wat een stijl en al die vrolijke kleur-explosies. Ik hoef je niet uit te leggen dat je daar ook in een super-sfeer stapt. Tussen al die kunstzinnige vormgegeven hebbedingen pikte ik enkele vrolijke unieke vaasjes uit. Maar ja, welke ging er mee naar huis? Gelukkig hielpen Wim en Ans mij met het doorhakken van de knoop. Inderdaad, gelukkig maar, anders stond ik daar nu nog. In zo’n omgeving krijg ik acuut last van keuzestress. Ik word nogal snel overweldigd als ik te veel moois zie waardoor keuzes maken een bijna onmogelijke opgave is. Zeg maar: een lastig ding. Herkennen jullie dat ook? Ik weet zeker van wel.

Duizelingwekkend geluksgevoel van luxe

Je vraagt je misschien af hoe het dan bij Mooie Ogen met jou moet gaan als je binnenstapt met keuzestress? Ik kan jullie geruststellen. Keuzestress komt bij ons niet voor. Ik ben dan de Wim of Ans van de bloemenzaak die samen met jou de knoop doorhakt. Wel kun je natuurlijk bij ons als brilzoeker dat duizelingwekkende geluksgevoel krijgen van de luxe waarmee je wordt omhult. Daar laten we je lekker van genieten. Wij beperken ons tot jouw keuzestress. Hoe we dat doen? Dat zal ik je vertellen.

Laat jouw brillenwens in vervulling gaan

Als jij bij ons komt voor een persoonlijk brillen stylingadvies zijn wij er helemaal voor jou alleen. Ik neem je even mee. Stel je voor: Je zit bij ons aan de tafel, lekkere cappuccino, bonbonnetje terwijl verfijnde geuren je neus in dwarrelen. Begeleidt door een lounge muziekje op de achtergrond. En waar je ook kijkt zie en voel je de inspiratie. En dan  ben ik (of Jetta, of Sharon) daar om al jouw brillen-wensen aan te horen en in vervulling te laten gaan.

Brillenliefde op het eerste gezicht

Ondertussen heb ik jouw stijl en gezicht geanalyseerd en selecteer een top 3 uit onze collectie. Keuze uit drie? Ik hoor het je denken. Uit ervaring kan ik je vertellen dat heel vaak dé bril voor jou al bij deze eerste selectie zit. Als drie echt te weinig is voor jou dan tover ik natuurlijk de volgende drie brillen uit de schatkamer. Je hoeft echt niet de hele winkel te passen om tot de allerbeste keuze te komen. Het is fascinerend om te zien dat het altijd toch die ene bril of zonnebril is die liefde op het eerste gezicht blijkt te zijn. De bril die een glimlach op je gezicht tovert.

Hij stond mij te verleiden

Zo’n glimlach had ik ook op mijn gezicht tijdens mijn inspirerende bezoekje aan Wim en Ans. Die ene oranje vaas trok direct mijn aandacht. Met zijn reusachtige, mooie vormen stond hij mij gewoon te verleiden. Wim en Ans hadden dezelfde gedachte: Niet meer nadenken maar DOEN! En wat ben ik er blij mee. Die blijheid, dat brillen-geluk zie ik ook bij onze Mooie Ogen klanten. Als ik daaraan bij kan dragen, geeft mij dat een instant geluksgevoel. Die bijzondere bril waar het complimenten over regent, die zonnebril die jou als filmster over straat laat lopen of die super heldere brillenglazen waar je meekijkt als nooit tevoren. Dat ik daar aan mee mag werken, dat gelukzalige gevoel is onbeschrijfelijk.

Meer good-feeling, brillen geluk en zonnebrillen smiles

Deze blog begon ik met mijn inspiratie avonturen. Ik hoop dat ik jullie met mijn verhaal ook heb kunnen inspireren? Als je nog lang niet genoeg heb van meer good feeling, brillen-geluk en zonnebrillen-smiles volg ons dat op Facebook, Instagram of Pinterest. Daar vind je heel veel inspiratie en iedere zaterdag een inspirerende start van je dag met onze Facebook Live. Oriënteer je alvast dan weet je een beetje wat voor smaken Mooie Ogen in huis heeft.

Ben je na het zien van al dat inspirerende moois er echt aan toe om de belevingswereld van Mooie Ogen zelf ‘live’ te ervaren, maak dan een afspraak bij ons. Wij kijken er naar uit jou te ontmoeten.

Tot blogs,

Miranda