• Nieuwe plannen

  Daar zijn we weer.

  Ook al is het nog midden in de zomervakantie, na onze vakantieweekbreak gaan wij ons richten op het najaar.

  Hittegolf voorbij, vakantie gevierd, najaarscollecties in kledingwinkels. Hoogste tijd om onze plannen voor de komende maanden te gaan uitwerken.

  De tickets van de Thalys en een leuk appartement in Parijs zijn geboekt voor het bezoek aan de Silmo, eind september. Dit is een belangrijke beurs voor ons. De designers waar wij mee werken zijn daar aanwezig met hun nieuwste collecties. Inkopen, inspireren, ontmoeten etc. Leuk!

  In oktober komt er  weer een nieuwe Mooie Ogen krant uit welke huis-aan-huis verspreid gaat worden. Naamsbekendheid en kennismaken met Mooie Ogen is het doel van deze krant. Materiaal verzamelen, foto`s maken, krant opmaken. Jetta  gaat zich hier de komende weken heel erg druk om maken ;-)

  De wisselende kunstexposities in de winkel beginnen in Schagen en omgeving ook steeds bekender te worden. Onze eigen kunstcollectie brillen en zonnebrillen aangevuld met spraakmakende exposities. Zo ontzettend leuk om deze samenwerkingen te zoeken.

  Zondag 9 september doen wij mee met “rondje Piano”. Er komt een vleugel in de winkel waarop de allerleukste pianisten van Rondje Piano gaan spelen. En…, op deze dag start een zeer bijzondere kunstexpositie van Jaap Stiemer.

  En de hele maand augustus in onze etalage: stempelkunst van Hans Boomsma, Johannnes de Boom. Zanger, dichter en beeldend kunstenaar Johannes de Boom, frontman van The Shavers, trok de laatste maanden op met  Alexandra Vierkant om zijn levensverhaal op te tekenen. Het resultaat is het boek BOOM! De Wonderbaarlijke Reis Van Een Rock-N-Roll Reus. Eind juni 2018 is het boek gepresenteerd in Paradiso. Het boek vertelt alles over zijn jeugd, de ziekte, The Shavers, liefde, schilderkunst en veel meer. Het is snel, als een rocksong opgeschreven door Alexandra en een aanrader voor fans van The Shavers, liefhebbers van rock-n'-roll en eigenlijk voor iedereen die nieuwsgierig is naar dit zeer bijzondere levensverhaal. De stempelkunst van Hans is ook in het boek terug te vinden.

  Interesse in Boom!  Zaterdag 1 september van 15.00 – 17.00 uur is Hans bij ons in de winkel om zijn boek te signeren.

  Hans is ook een enorme liefhebber van bijzondere brillen. Ik heb al meerdere hele mooie exemplaren mogen maken voor hem. Dat schept toch een beetje een persoonlijke band. En ja, daar komen weer leuke samenwerkingen uit voort. Daarom deze kleine expositie en signeersessie bij Mooie Ogen.